/Ledelsesstrategier
Ledelsesstrategier2018-08-21T17:40:22+00:00

CredoNobis Coaching - Bæredygtige ledelsesstrategier

Ledelsesstrategier

Vi samarbejder med ledere og mellemledere om at skabe innovative og bæredygtige ledelsesstrategier med fokus på virksomhedens forretningsudvikling, målsætninger og mennesker.

CredoNobis hjælper med at identificere og operationalisere virksomhedens værdier, så disse danner virksomhedens kultur og bliver styrende for al ledelse.
CredoNobis hjælper med at placere virksomheden i en holistisk ramme, så der ikke kun tages højde for de økonomiske parametre for virksomhedens succes, men også for medarbejder trivsel og stabil vækst.

Almindelig anvendte ledelsesstrategier arbejder ofte kortsigtet og kun ud fra at løse de nuværende udfordringer. Vi hjælper dig med at få indsigt i virksomhedens vision og opbygge et solidt og robust ledelsesfundament, som skaber en langsigtet fremdrift og virksomhedsfremtid.

CredoNobis lader ledelsen bevare det langsigtede overblik og begynder med små skridt. Ved coaching og sparring guider vi dig til at finde de skjulte ressourcer og potentiale til at skabe bæredygtige ledelsesstrategier, som vil give tilfredse og motiverede medarbejdere og sikre arbejdspladser mange år frem.

Som leder skal du turde at stole på dine egne løsninger og ikke kun til ‟best practiceˮ erfaringer. For at bevare din virksomheds succesfulde fremdrift skal du tro på dine lederevner og dine kompetente medarbejdere. For at være konkurrencedygtig på lang sigt skal du tænke bæredygtigt, langsigtet og innovativt. Dette vil skabe resultater, der kan sætte dig i førerposition og gøre dig konkurrencedygtig.

’Du kan aldrig komme forrest, hvis du går i andres fodspor’ Confucius

CredoNobis hjælper dig på vej med vores veldefinerede og afprøvede transformationsretningslinjer.

© CredoNobis Coaching ApSLedelsesstrategier

Hvad vi tilbyder

CredoNobis hjælper dig med at tænke stort, men starte småt! Vi hjælper dig med at bevare overblikket og få en struktureret tilgang til din vision. Vi hjælper med at udarbejde ledelsesstrategier med meningsfulde mål, der bidrager til virksomhedens stabile vækst. Det gør det meget lettere at planlægge implementeringen af din bæredygtige transformation, samt etablere en god virksomhedskultur og medarbejdertrivsel.

Vores fokusområder

RESPEKT FOR MENNESKER OG PROCESSER

Holistisk tilgang med udgangspunkt i fleksible implementeringer og virksomhedens kultur

UDNYT DIT SKJULTE POTENTIALE

Får indsigt i dig selv og udvikl nye kompetencer, og skab gode synergier i dit team og blandt dine kolleger

Vi kan hjælpe dig med

CHANGE THE WAY OF THINKING

Opnå de bedste resultater ved at etablere Agile tankegang og kultur i din organisation, team og hos de enkelte medarbejdere

FÅR INDSIGT OG FIND DINE EGNE LØSNINGER

LEGO® SERIOUS PLAY® metoden og standard workshopteknikker er stærke værktøjer til at skabe innovative løsninger