/CredoNobis 360° Agile Audit
CredoNobis 360° Agile Audit2018-07-25T13:13:30+00:00

CredoNobis Coaching - 360° Agile Audit - Succesfuld transformationCredoNobis 360° Agile Audit

En 360° Agile Audit vil være din bedste investering i at målrette din transformationsindsats.

At holde daglige statusmøder og at ændre projektleder-stillingen til Scrum Master er ikke nok til at kalde din virksomhed en Agil organisation. Udover at indarbejde de Agile praktikker er det nødvendigt at sørge for forankringen af det Agile mind-set hos hver eneste medarbejder.

CredoNobis har mange år praktisk erfaring med planlægning, implementering og forankring af Agile Transformationer. Erfaringen med agile forandringer hos forskellige kunder har gjort os til eksperter i udarbejdelsen af 360° Agile Audit.

I samarbejde med alle vigtige interessenter – fx ledere, managers og Agile teams i virksomheden, indsamler CredoNobis viden om din nuværende Agile situation i organisationen. På basis af den skaber vi et samlet overblik over udfordringerne og de forestående forandringsaktiviteter.
Vi forventningsafstemmer løsningsforslagene og udforsker den skjulte potentielle i ledergruppen og de enkelte teammedlemmer.
Du bliver bedre i stand til at prioritere indsatsaktiviteterne og definerer en målrettet handlingsplan for den Agile transformation.

Ved at kende til transformationens omfang, vil du få større sikkerhed for at udvælge de rigtige indsatsområder uden at blive overrasket over, at der hele tiden kommer noget nyt eller dyrt.

Du kan udarbejde en skarp kommunikationsplan, som gør hele transformationsprocessen transparent og tydelig for dine medarbejdere. Dette vil forbedre medarbejdertrivslen og minimere forandringsudfordringerne.

Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig eller dine medarbejdere, kontakt os og hører nærmere om vores ydelser og erfaring.

© CredoNobis Coaching ApS – CredoNobis 360 ° Agile Audit

Hvad vi tilbyder

CredoNobis hjælper dig med at tænke stort, men starte småt! Vi hjælper dig med at bevare overblikket og få en struktureret tilgang til din vision. Vi hjælper med at udarbejde ledelsesstrategier med meningsfulde mål, der bidrager til virksomhedens stabile vækst. Det gør det meget lettere at planlægge implementeringen af din bæredygtige transformation, samt etablere en god virksomhedskultur og medarbejdertrivsel.

Vores fokusområder

RESPEKT FOR MENNESKER OG PROCESSER

Holistisk tilgang med udgangspunkt i fleksible implementeringer og virksomhedens kultur

UDNYT DIT SKJULTE POTENTIALE

Får indsigt i dig selv og udvikl nye kompetencer, og skab gode synergier i dit team og blandt dine kolleger

Vi kan hjælpe dig med

CHANGE THE WAY OF THINKING

Opnå de bedste resultater ved at etablere Agile tankegang og kultur i din organisation, team og hos de enkelte medarbejdere

FÅR INDSIGT OG FIND DINE EGNE LØSNINGER

LEGO® SERIOUS PLAY® metoden og standard workshopteknikker er stærke værktøjer til at skabe innovative løsninger