CredoNobis retningslinjer

CredoNobis retningslinjer

Den korteste vej er ikke den bedste.

Der findes ikke universelle løsninger, som passer alt og alle.

Alle kender til “Best practice” metoden. Du kender helt sikkert de simple steps til at løse dine udfordringer, ved at bruge den “korte vej”:

  • Du erkender en udfordring og tager beslutning om at ændre den
  • Du finder ud af, hvad de andre har gjort og hvilke værktøjer og metoder de har brugt
  • Du implementerer deres “Best Practice” i din virksomhed, for det skal jo nok gå også for dig

Vores erfaring er, at det er svært at opnå succes ved at gå direkte fra bevidsthedsfasen til implementeringsfasen. Du er ganske enkelt nødt til at udfordre dig selv til at analysere dybere. Du skal opnå klarhed omkring dine overbevisninger, forhindringer og muligheder. Og denne visdom kan du bruge til at skabe dine egne innovative løsninger og bæredygtige ledelsesstrategier.

Kommunikation og planlægning af forandringerne er alfa og omega for din succes. Som leder er du nødt til at tage ansvar for transformationen med din innovative proces og forankringen i organisationen.

 

Hele vejen igennem

Du styrer selv din virksomheds vækstproces ved at aftale den ønskede hastighed og involvering med os. Vi kan møde dig både på vej ned i afklarings- og skabelsesprocessen, og vi kan guide dig hele vejen frem til implementering af forandringerne.

Bevidsthed

Erkendelsen af den nuværende situation er det første trin i dit bevidsthedsforløb. Vi fungerer som en katalysator for at skabe klarhed omkring dine muligheder og ressourcer.

Du har den styrende rolle i analyseforløbet. Ved at afklare værdisæt, vision og mission for din virksomhed guider vi dig med vores værktøjer og metoder mod et stabilt og robust virksomhedsfundament.

Ved at skabe strategier og politiker tegner du din egen helt unikke fremtid for netop din virksomhed. Vi hjælper dig med at definere forandringsomfanget, prioritere indsatsområderne og definere mål og delmål. Du vil blive bevidst om succeskriterierne for dine målsætninger.

Lyder det som noget for dig, så ring eller skriv til os.

Implementering

Når du er klar over, hvad du vil opnå, og hvordan det vil forandres, tilbyder vi med vores lange erhvervserfaring at hjælpe dig på vej.

Du vil få et bredt spektrum af forskellige kommunikations- og styringsværktøjer, som vil spare dig tid og optimere forandringsprocessen.

Ved brug af forskellige metoder kan du definere forandringsprojekterne og definere deres økonomiske rammer.

Du vil være i stand til at etablere ansvarlige og motiverede teams med en klar rolle- og ansvarsfordeling.

Vi tager ikke fejl, og du vil kunne høre meget mere om vores tilgang på et uforpligtende informationsmøde.

© CredoNobis Coaching ApSCredoNobis retningslinjer