Mød vores samarbejdspartnere

CredoNobis samarbejder både med virksomheder og erfarne selvstændige konsulenter. Disse skaber en vigtig synergieffekt i vores arbejde og for virksomhedens virke. I vores team arbejder vi med en struktureret tilgang, hvor målet er at afdække virksomhedens bæredygtige potentiale og ressourcer.

Elizabeth Strand   LinkedIn logo

Certificeringer
Certified Enterprise Architect, Carnegie Mellon University
Strategic Management, Copenhagen Business School
SAFe Agilist
Prosci Change Management

Elizabeth har mange års erfaring med at skabe transformation i nogle af Danmarks største virksomheder. Som certificeret enterprise arkitekt har Elizabeth både den teoretiske og praktiske ballast til at begå sig på alle organisatoriske ledelsesniveauer og på tværs af strategi, forretning og IT.

Desuden er Elizabeth certificeret i SAFe og Scrum, og har solid erfaring med at implementere agile arbejdsmetoder i teams og udrulle SAFe i nogle af Danmarks største organisationer.

FUTUREROCKS holder ofte foredrags i ind- og udland om emner indenfor strategisk forandringsledelse. Tilgangen til forandringsledelse førte i 2015 til den danske Enterprise Arkitektur-pris uddelt af DANSK IT.

FV_B_60
Tatjana Nedeva   LinkedIn logo

Certificeringer
MSc, International Economic Relations – University of National and World Economy, Bulgaria
MSc, Electrical Power Systems – Technical University Sofia, Bulgaria

Tatjana er en anerkendt konsulent indenfor bæredygtighed og har 20 års international erfaring med forretningsudvikling. FidelisVi er kendt som partner i EU-projekter med fokus på bæredygtighed og konsekvensmålinger (Vertigo Ventures – London). Virksomheden tilbyder kurser, workshops og seminarer i bæredygtig konsekvensanalyse, samt strategiimplementering og rapportering.

 

 

Maria
Maria Jensen LinkedIn logo 

Certificeringer
Prince2® Foundation & Practioner
ITIL® Foundation
CSM® Certified Scrum Master
LEGO© SERIOUS PLAY©-metoden

Maria har mange års erfaring som virksomhedsejer og har en stor indsigt i ledelsesudfordringer hos vækstvirksomheder. Hun har stort indblik i strategisk og operationel ledelse samt viden om inspirerende ledelse og medarbejdermotivation. Maria er stor fortaler for værdibaseret ledelsestilgang. Hun har erhvervserfaring med mange transformationer: omstruktureringer og forretningsoptimeringer m.m. Maria er en anerkendt workshopfacilitator, Agil mentor og business coach for mange ledere, teams og medarbejdere.https://www.linkedin.com/in/elizabeth-strand-341b1b/