Mød vores samarbejdspartnere

CredoNobis samarbejder både med virksomheder og erfarne selvstændige konsulenter. Disse skaber en vigtig synergieffekt i vores arbejde og for virksomhedens virke. I vores team arbejder vi med en struktureret tilgang, hvor målet er at afdække virksomhedens bæredygtige potentiale og ressourcer.

 
Leise Passer Jensen

Leise Passer Jensen LinkedIn logo 

Certificeringer
Cand. scient. i datalogi og engelsk
Agil projektleder
SAFe 4.5 SPC (træner)
Enneagram og NLP Master & coach
IPMA B senior projektleder, Prince2®

Leise har arbejdet agilt siden 2002. Hun har mange års erfaring som leder fra bl.a. Nokia og FLSmidth, og bruger den og sin viden om IT til at hjælpe teams og ledere til at komme videre fra Working Agile til Thinking Agile. Leise startede Agil IT i forbindelse med netværksorganisationen som et opgør med gammeldags hierarki og ledelsesformer. Hun en inspirerende træner, der formår at involvere deltagerne særdeles aktivt og praktisk på alle kurser og workshops, og skaber derved blivende læring og færdigheder.
 

Maria

Maria Jensen LinkedIn logo 

Certificeringer
Prince2® Foundation & Practioner
ITIL® Foundation
CSM® Certified Scrum Master
LEGO© SERIOUS PLAY©-metoden

Maria har mange års erfaring som virksomhedsejer og har en stor indsigt i ledelsesudfordringer hos vækstvirksomheder. Hun har stort indblik i strategisk og operationel ledelse samt viden om inspirerende ledelse og medarbejdermotivation. Maria er stor fortaler for værdibaseret ledelsestilgang. Hun har erhvervserfaring med mange transformationer: omstruktureringer og forretningsoptimeringer m.m. Maria er en anerkendt workshopfacilitator, Agil mentor og business coach for mange ledere, teams og medarbejdere.

 

Tatjana Nedeva LinkedIn logo FV_B_60

Certificeringer
MSc, International Economic Relations – University of National and World Economy, Bulgaria
MSc, Electrical Power Systems – Technical University Sofia, Bulgaria

Tatjana er en anerkendt konsulent indenfor bæredygtighed og har 20 års international erfaring med forretningsudvikling. FidelisVi er kendt som partner i EU-projekter med fokus på bæredygtighed og konsekvensmålinger (Vertigo Ventures – London). Virksomheden tilbyder kurser, workshops og seminarer i bæredygtig konsekvensanalyse, samt strategiimplementering og rapportering.