Sæt spørgsmålstegn ved “Best Practise” når du tager lederbeslutninger

/, Ledelse, Strategier, Udvikling/Sæt spørgsmålstegn ved “Best Practise” når du tager lederbeslutninger

Sæt spørgsmålstegn ved “Best Practise” når du tager lederbeslutninger

nye muligheder - blogANDRES bedste erfaringer er en udmærket kilde til inspiration ved valg af ledelsesstrategier, men kigger du kritisk på, om disse tidligere løsninger passer præcis til din virksomheds eller organisations udfordringer for fremtiden? Reflekterer du som leder over alle HV-spørgsmål:

  • Hvad var det bedste de fik ud af det?
  • Hvordan gjorde de det bedst? Hvorfor var det det bedste tidspunkt for dem?
  • Hvilke behov dækkede de med denne forandring? …. osv.

Men det allervigtigste spørgsmål du burde stille dig selv er: Hvorfor tror du på, at deres "Best Practise" vil passe dig og vil være " det bedste" for din virksomhed?

Ledere i dag er presset både i forhold til tid og budget. De vil gerne finde hurtige og billige løsninger på de problemstillinger, som fremtiden kan byde på. Tit er budgetrammen for forandringsprocessen meget lille, og det er typisk svært at ændre på. Men tiden er noget du vælger at prioritere at bruge eller ej. Mange beslutningstagere glemmer at give sig selv tid til at reflektere i dybden. Du skal føle og mærke, at din beslutning er den rigtige lige præcis for at dække din virksomheds behov. Det er nødvendigt at prioritere at drøfte dine beslutninger med andre interessenter i organisationen. Og det kræver mod at blive udfordret af opponenternes argumenter.

Teori U kan være et fremragende værktøj for din strategiskabende process.

Med involveringen af de vigtigste interessenter og i processen med drøftelser og med skabende nærvær kan der udformes nye ideer og strukturer. Disse vil danne grundlaget for at definere langsigtede og bæredygtige ledelsestrategier, som vil overleve den svære forandringsproces din virksomhed skal igennem. Og så vil der ikke være tvivl om, at disse strategier vil være din egen "Best Practise" og vil passe bedst til din virksomhed.

By |2015-12-11T10:26:33+00:00august 20th, 2014|Categories: Forandringsledelse, Ledelse, Strategier, Udvikling|Tags: , , , , |Kommentarer lukket til Sæt spørgsmålstegn ved “Best Practise” når du tager lederbeslutninger

About the Author:

Miglena har en positiv og struktureret tilgang til udfordringer, som hjælper hende med at realisere sine mål. Hun er en passioneret person, som brænder igennem, når hun tager ordet og derfor har gennemslagskraft og udstråler selvsikkerhed og troværdighed. Miglena er et kærligt og anerkendende menneske med respekt for forskelligheder og væremåder. Hun er omsorgsfuld og empatisk med et stærkt ønske om at hjælpe andre. Troen på, at alle personer kan frigøre deres potentiale og dermed udvikle sig og udleve deres drømme, hjælper kunderne med at finde de ressourcer og den viljestyrke, de behøver for at blive motiverede. Personligt er Miglena et humoristisk og energisk væsen med stor ansvarsfølelse, som udviser professionalisme i alt hun foretager sig. Nogle af hendes grundlæggende værdier er konstant personlig udvikling, retfærdighed og mod på at kaste sig ud i nye spændende udfordringer.

Hvad vi tilbyder

CredoNobis hjælper dig med at tænke stort, men starte småt! Vi hjælper dig med at bevare overblikket og få en struktureret tilgang til din vision. Vi hjælper med at udarbejde ledelsesstrategier med meningsfulde mål, der bidrager til virksomhedens stabile vækst. Det gør det meget lettere at planlægge implementeringen af din bæredygtige transformation, samt etablere en god virksomhedskultur og medarbejdertrivsel.

Vores fokusområder

RESPEKT FOR MENNESKER OG PROCESSER

Holistisk tilgang med udgangspunkt i fleksible implementeringer og virksomhedens kultur

UDNYT DIT SKJULTE POTENTIALE

Får indsigt i dig selv og udvikl nye kompetencer, og skab gode synergier i dit team og blandt dine kolleger

Vi kan hjælpe dig med

CHANGE THE WAY OF THINKING

Opnå de bedste resultater ved at etablere Agile tankegang og kultur i din organisation, team og hos de enkelte medarbejdere

FÅR INDSIGT OG FIND DINE EGNE LØSNINGER

LEGO® SERIOUS PLAY® metoden og standard workshopteknikker er stærke værktøjer til at skabe innovative løsninger